LeveringHurtig levering, 1-2 hverdage
TjekGratis fragt ved køb over 499 kr.
Retur14 dages fuld returret
ViabillKøb nu, betal senere
Telefon support+45 7025 9500 alle hverdage 11-14

Om os

 Birgitte Bruun, som er ejeren af butikken Bruun-Bruun, åbnede den fysiske butik tilbage i 2002. Dengang var butikken delt mellem både brugskunst og tøj, men det har udviklet sig gennem årene og i dag er Bruun-Bruun en veletableret livsstil og - multibrand butik med en velassorteret webshop beliggende i Skanderborg. Vi elsker mode og derfor er butikken og shoppen altid spækket med spændende nyheder - som du kan se lige her. 

 

Hos Bruun-Bruun har vi et bredt udvalg af brands og du kan finde lige det du har brug for til enhver anledning og i enhver prisklasse, lige fra Basic Apperal, Black Colour, Cabana Living, Neo Noir og Nümph m.fl. til et bredt udvalg af eksklusivt design fra populære mærker som Mos Mosh, Munthe, Billi Bi, Via Vai, Depeche, Mads Nørgaard, Baum und Pferdgarten, Karmamia, Pernille Corydon m.fl.

 

På webshoppen og i butikken tilbyder vi kvinder et bredt sortiment af varer inden for tidens skønneste tendenser af tøj, sko og tilbehør og vi har et bredt udvalg af accessories herunder tasker, tørklæder og smykker, samt masser af skønne sko, bluser, kjoler, nederdele, skjorter, t-shirts, strik og meget mere. Vi har også et stort udvalg af boliginteriør og du kan finde skønne brands som Meraki, House Doctor, Maileg og New Mags.

 

Som kunde i Bruun-Bruun vil du blive vejledt af et profesionelt, dynamisk og veluddannet team, som til hver en tid bestræber sig på at yde sit bedste, for at vejlede og inspirere dig og ikke mindst give dig en super god personlig oplevelse – både i butikken og på webshoppen. Vi går aldrig på kompromis – hverken med varernes kvalitet, eller med oplevelsen af at handle hos os. Det er derfor vores succes, hvis vi finder lige netop det helt rigtige til dig, og at du forlader butikken, eller webshoppen med en oplevelse af god vejledning og at servicen er af høj kvalitet.

 

Vores motto er, at det skal være en oplevelse at handle, om det er på webshoppen eller i butikken, og ikke noget der bare skal overstås. Vi tilbyder et afslappet miljø, hvor du i ro og mag kan få opfyldt lige netop dit behov.

 

Vi i Bruun-Bruun glæder os meget til at byde dig velkommen til vores univers – både i den fysiske butik og på webshoppen.