LeveringHurtig levering, 1-2 hverdage
TjekGratis fragt ved køb over 499 kr.
Retur14 dages fuld returret
ViabillKøb nu, betal senere
Telefon support+45 7025 9500 alle hverdage 11-14

Retur og reklamation

Bruun-Bruun tilbyder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager varen (dog ikke ved afhentning i vores butik, hvor de 14 dages fuld returret gælder fra dagen efter ordreafgivelse). Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.

VIGTIGT:
Varen byttes kun når butiks- og leverandør mærkat er intakt og stadig sidder på varen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt. Husk at vedlægge pakkesedlen så vi kan se hvem der sender varen retur - det sikre også dig hurtigere sagsbehandling. Returnering sker på købers ansvar og for købers regning. Alle varer, der returneres skal være forsvarligt indpakket, dvs. skotøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind eller lægges i en forsendelsesæske ved returnering.

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Det sikrer, at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din bankkonto inden for 1-3 hverdage, og kan ses på din bankkonto efter 1-3 hverdage fra overførslen finder sted.

Vi anbefaler at varen returneres via Post Danmark med den vedlagte returlabel til DKK. 39,-. På denne måde sendes pakken forsikret retur til os. Beløbet for returlabelen vil blive fratrukket returneringsbeløbet, såfremt vedlagte returlabel benyttes. Hvis der er tale om en ombytning af vare i forbindelse med reklamation, er det gratis at benytte vedlagte label. Som kunde kan du også selv betale for returneringen, og herved ikke benytte den vedlagte returlabel, så vil du ikke blive fratrukket for omkostningerne af en returlabel.

Såfremt der ved delreturnering ikke opflydes vilkår for fri fragt, vil der opkræves ekstra fragt ved kreditering.


Liveshopping:
Ved Liveshopping medsendes der ikke returlabel, men denne kan bestilles ved telefonisk/mail henvendelse. Denne vil blive fremsendt på mail, og koster 39,- som indbetales via mobilpay. 
Returretten på Liveshopping er 14 dage - og gælder fra den dato købet er foretaget (ikke modtagelses dagen eller afhentnings dagen).

Ved at anvende den vedlagte returlabel er der også mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Bruun-Bruun. Yderligere har du mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

OBS! Varen kan ombyttes til anden størrelse, samt indleveres til returnering i butik ved enten fortrudt køb eller reklamation, dog kan pengene ikke gives tilbage i butikken, da dette skal ske ved overførsel til bankkonto gennem webshoppen.

Læs mere omkring tilbagebetaling her.

Varen returneres til følgende adresse:
Bruun-Bruun
Adelgade 83
8660 Skanderborg
Mærket: Retur